Marleen
Randi in Kek Mama

Over Marleen

In juni 1997 werd bij Marleen, vanuit het niets, een zeer zeldzame ernstige ziekte geconstateerd. Amper vijf jaar oud. Zomaar van de een op de andere dag krijg je te horen dat ze wel heel ziek is, zelfs zo ziek dat ze misschien wel geen toekomst heeft. De wereld stond op zijn kop. De vanzelfsprekendheid van het leven wordt in een keer uit je handen geslagen. Nee, het leven is niet maakbaar en het kan je zomaar overkomen. Je staat erbij en je kijkt ernaar. Geen: ‘en ze leefde nog lang en gelukkig’. Een zware tijd brak aan. Ondanks de positieve instelling van Marleen, haar vechtlust en enorme levensdrang, heeft zij helaas het leven moeten loslaten op 5 februari 2003. Nog maar 10 jaar oud. Ze had nog zoveel dromen……. Ze had het leven zoveel mooier kunnen kleuren!

Marleen is de naamgeefster van de vakantievilla en dochter van Randi. Uit naam van Marleen willen Randi en Herman ook de ouders van zieke kinderen iets bieden wat zij zelf toen zo hebben gemist: even op adem kunnen komen (met of juist even zonder je kind) en nieuwe energie op doen zodat je je kind weer beter kunt bijstaan. Maar wel op een plek waar goede en adequate zorg voor je kind gegarandeerd is in een rustgevende omgeving.

Lees hier het hele verhaal van Marleen.

Over Marleen

In juni 1997 werd bij Marleen, vanuit het niets, een zeer zeldzame ernstige ziekte geconstateerd. Amper vijf jaar oud. Zomaar van de een op de andere dag krijg je te horen dat ze wel heel ziek is, zelfs zo ziek dat ze misschien wel geen toekomst heeft. De wereld stond op zijn kop. De vanzelfsprekendheid van het leven wordt in een keer uit je handen geslagen. Nee het leven is niet maakbaar en het kan je zomaar overkomen. Je staat erbij en je kijkt ernaar. Geen: ‘en ze leefde nog lang en gelukkig’. Een zware tijd brak aan. Ondanks de positieve instelling van Marleen, haar vechtlust en enorme levensdrang, heeft zij helaas het leven moeten loslaten op 5 februari 2003. Nog maar 10 jaar oud. Ze had nog zoveel dromen… Ze had het leven zoveel mooier kunnen kleuren.

Marleen is de naamgeefster van de vakantievilla en dochter van Randi. Uit naam van Marleen willen Randi en Herman de ouders van zieke kinderen iets bieden wat zij toen zo gemist hebben:
Even op adem kunnen komen en nieuwe energie op te doen zodat je je kind weer beter kunt bijstaan. Maar wel op een plek waar goede en adequate zorg gegarandeerd is.

Lees hier het hele verhaal van Marleen.

Marleen
Randi in Kek Mama