Voor onze doelgroep

Vakantie vieren in een warme, comfortabele en veilige omgeving.

‘Villa Marleen’ is een (non-profit) vakantieverblijf voor (zorg) kinderen tussen de 7 en 14 jaar, afkomstig uit heel Europa, vooral uit Nederland.

Het complex bestaat uit een vrijstaand slaaphuis, met op de begane grond 2 ruime aangepaste slaapkamers en een aangepaste badkamer. Op de eerste verdieping (deze is bereikbaar via een traplift) 3 ruime slaapkamers en een badkamer, waar de rust 24 uur per etmaal gegarandeerd is. In het andere gebouw is het leefgedeelte waarin zich de activiteitenruimte, het restaurant en de vier comfortabele appartementen voor de gezinsleden bevinden.

Per vakantieweek kunnen wij maximaal 8 tot 10 kinderen een verantwoord en veilig verblijf aanbieden (afhankelijk van de aard en de ernst van de beperking). Daarnaast is ‘Villa Marleen’ beschikbaar als vakantieverblijf voor diverse instellingen zoals pleegzorg en zorgboerderijen. Volwassenen met een lichamelijke beperking, mensen die slecht ter been zijn of die anderszins zorg nodig hebben zijn eveneens van harte welkom. Buiten deze speciale kinderweken en op momenten dat de appartementen niet bezet zijn, zijn alle vakantiegasten welkom. Deze gasten betalen de “normale” prijs en betalen zo automatisch mee aan het kinderproject. Mede door deze inkomsten én de bijdragen van gulle sponsors is het mogelijk de kosten van een verblijf van onze doelgroep het ‘zorg’ kind zo laag mogelijk te houden.