Locatie

‘Villa Marleen’ ligt in het gehucht Miedzylesie in Neder-Silezië, op 55 km vanaf de Duits-Poolse grens (850 km vanaf Utrecht). Het vakantieverblijf ligt in de uitlopers van het Reuzengebergte en Isergebergte, aan de oever van het riviertje de Kamienica, nabij prachtige dorpen en steden, te midden van ongerepte natuur. Dit gebied is rijk aan minerale wateren, vandaar dat zich hier veel kuuroorden bevinden. Dit gecombineerd met het unieke microklimaat, zorgt voor zeer schone lucht waar de kinderen letterlijk even op adem kunnen komen.

Villa en omgeving

De prachtige omgeving van Villa Marleen leent zich uitstekend voor allerlei creatieve en sportieve activiteiten. Samen muziek maken of koken, hutten bouwen in het bos, ‘werken’ in de moestuin, dammetjes bouwen in de rivier, paardrijden, knuffelbare dieren verzorgen, één op één een spelletje doen en knutselen. De nadruk ligt dus niet op de medische sfeer, maar op rust, ruimte en vrijheid. Een onvergetelijke vakantie midden in de natuur.

Villa en omgeving

De prachtige omgeving van Villa Marleen leent zich uitstekend voor allerlei creatieve en sportieve activiteiten: samen muziek maken of koken, hutten bouwen in het bos, ‘werken’ in de moestuin, dammetjes bouwen in de rivier, paardrijden, knuffelbare dieren verzorgen, één op één een spelletje doen en knutselen. De nadruk ligt dus niet op de medische sfeer, maar op rust, ruimte en vrijheid. Een onvergetelijke vakantie midden in de natuur.